Trouwkleding op maat

Uniek en persoonlijk

Bruidsmode Heren -Atelier Sans Scrupules - Sandra de Leeuw

Je trouwdag is een hele bijzondere dag, die je de rest van je leven bij zal blijven.
Voor deze dag wil je natuurlijk het beste. Een mooie locatie, lekker eten, en je wilt er prachtig uitzien in unieke en persoonlijke trouwkleding.

Bruidsmode dames - Atelier Sans Scrupules - Sandra de LeeuwMaatwerk

Wil je echt iets bijzonders? Dan zou je een kledingstuk kunnen laten maken. Helemaal naar jouw smaak, precies op maat en uniek. Een heel persoonlijk stuk, dat perfect bij jou past en jouw eigen verhaal vertelt. Dat kan een prachtige witte prinsessenjurk zijn, of juist een mantelpakje met zwart kant. Misschien is een pak wel niks voor jou. Think outside the box. Laat je creativiteit de vrije loop en je zult zien dat er meer mogelijk is dan je denkt.
Voor meer informatie over het laten maken van maatkleding, lees hier dan meer over mijn werkwijze.

Wil je eens brainstormen over de mogelijkheden (vrijblijvend)? Stuur me dan even een mailtje voor een afspraak.

 Creatieve oplossingen

Traditionele trouwkleding brengt heel wat uitdagingen met zich mee en is lang niet altijd praktisch of comfortabel. Een lange jurk is lastig met dansen, een driedelig pak kan te beklemmend zijn. Kies wat bij je past en voel je helemaal op je gemak jouw mooiste dag. Wellicht is een mooi linnen kostuum met sandalen eronder wel helemaal iets voor jou. Laat je fantasie de vrije loop, niets is te gek.
Wil je je gasten verrassen met een prachtige openingsdans, maar is dat toch wel erg onhandig met zo’n lange jurk met sleep? Denk dan eens aan een afneembare sleep, of misschien zelfs wel een afneembare rok die verwisseld wordt door een kortere rok. Het is allemaal mogelijk (en het is ook allemaal al eens door mij gedaan, dus ik garandeer je: het kan 😉 )

Oud wordt nieuw

bruidsmode Atelier Sans Scrupules - Sandra de Leeuw

Moderne bruidsjurk gemaakt van trouwjurk van de moeder van de bruid

Altijd al weggedroomd bij de trouwfoto van je ouders? Je moeder droeg toen een prachtige jurk, je vader zag er stralend uit.
Wat is er nu mooier dan de kleding die zij op hun mooiste dag droegen, te hergebruiken voor je eigen bruiloft? Als de stoffen goed bewaard zijn gebleven is er meestal meer mogelijk dan je denkt.

Geïnspireerd geraakt? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

 

 

 

 

 

 

 

Enkele voorbeelden van bijzondere trouwkleding, gemaakt door Atelier Sans Scrupules (voor meer voorbeelden, zie portfolio):