Maatkleding

Maatkleding: bijzonder en persoonlijk

Atelier Sans Scrupules maakt maatkleding in de breedste zin van het woord. Een Maatkleding - Atelier Sans Scrupules Groningenkwaliteitsproduct dat volledig op jouw wensen is afgestemd.
Herenkleding, dameskleding en ook (professionele) danskleding behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Ben je op zoek naar iets speciaals, heb je een moeilijk figuur of een maat die niet gangbaar is?
Bij Atelier Sans Scrupules is geen enkel figuur moeilijk, bestaan gangbare maten niet en zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor mij als kleermaker is het de uitdaging om je te verrassen met een kledingstuk dat nog beter bij je past, nog mooier zit en je nog meer laat stralen dan je ooit had durven dromen. Bijvoorbeeld op die ene mooiste dag van je leven…
Omdat ik de patronen voor elk kledingstuk zelf ontwerp en teken op basis van jouw wensen en maten, is elk stuk per definitie uniek en heeft het een perfecte pasvorm.

Trouwkleding

Op zoek naar de perfecte outfit voor op je bruiloft? Trouwkleding behoort tot de specialismen van Atelier Sans Scrupules. Voor meer informatie, klik hier. Ook voor aanpassingen aan je trouwjurk of -pak ben je bij Atelier Sans Scrupules aan het juiste adres.

Danskleding

Een zeer specifiek type maatkleding is danskleding. Atelier Sans Scrupules maakt danskleding voor zowel dames als heren, voor de meest uiteenlopende dansstijlen en passend voor elk niveau.
Klik hier voor meer informatie.

(Bijna) alles kan! De mogelijkheden en mijn werkwijze

Kijk hier voor meer informatie over de mogelijkheden en de werkwijze van Atelier Sans Scrupules. Of kijk om ideeën op te doen eens in mijn portfolio.