Naailes

Naailes, cursussen, workshops

Op dit moment is er even geen plekje vrij.
Zou je toch graag les willen volgen bij mij? Laat het me dan weten via info@sansscrupules.nl. Dan houd ik je op de hoogte wanneer er een plekje vrij komt.

Wil je naailes volgen om meer te leren op het gebied van kleding maken, of heb je alleen even iemand nodig die je op gang helpt met de bediening van je naaimachine? Ik help je graag!

Graag deel ik mijn enthousiasme voor alles wat met naald en draad te maken heeft. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld in de vorm van privélessen, workshops of naaicursussen. Als gediplomeerd coupeuse ben ik in staat om naailes op verschillende niveaus te verzorgen, individueel of in kleine groepen. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden en kosten.

Persoonlijke begeleiding

Heb je een idee voor een kledingstuk, en ben je op zoek naar iemand die je kan helpen bij de uitvoering? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het is mogelijk om onder mijn begeleiding je kledingstuk zelf te vervaardigen. Een ideale manier om tot een goed resultaat te komen, zonder je project uit handen te moeten geven. Aan de hand van jouw specifieke project en je naai-ervaring bepalen we hoe ik je het beste kan helpen.
Mail me gerust voor meer informatie of om even te overleggen.