Vermaakwerk

Bruidskleding vermakenkledingreparaties en vermaakwerk

Ga je trouwen en heb je eindelijk je droomjurk gevonden, maar hij moet nog een beetje aangepast worden? Het maken en vermaken van bruids- en gelegenheidskleding is het specialisme van Atelier Sans Scrupules. De verwerking van bijzondere en kwetsbare materialen als kant, zijde en organza vereist specifieke vakkennis en ervaring. Bij Atelier Sans Scrupules is jouw trouwjurk in goede handen.

Elke vermaking van een bruidsjurk is weer anders, waardoor het lastig is om aan te geven wat een vermaking zal gaan kosten. Overweeg je om je jurk te laten vermaken, neem dan even contact op. We maken een afspraak om gezamenlijk te bekijken wat er moet gebeuren en wat de mogelijkheden zijn (geheel vrijblijvend). Op basis daarvan kan ik je precies vertellen wat de vermaking zal gaan kosten.

Laat je kleding weer perfect (aan)passen

Een kledingstuk gekocht dat net niet perfect past? Geen nood, Atelier Sans Scrupules maakt het voor je op maat.
Maar ook als je favoriete kledingstuk je in de steek laat kun je bij mij terecht voor aanpassingen. Soms heb je zo’n kledingstuk dat fijn is, lekker zit, of gewoon praktisch is. Iets dat je graag en vaak draagt. Maar soms gaat er iets kapot of ben je meer afgevallen dan je had verwacht.
Atelier Sans Scrupules kan er dan voor zorgen dat je kleding weer optimaal past en nog een hele tijd mee kan.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak om de vermaking van je kledingstuk te bespreken.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren